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영어명문

한국음식 소개하기(닭갈비 영어 영작)

CNN에서 평창올림픽에 맞추어서 대한민국 강원도의 맛을 소개하고 있습니다. CNN에서 영작하는 대한민국을 소개하는 영문으로 생각하면 좋을듯합니다. 어떤 단어를 사용하고 문장을 구성하는 관심있게 봐야 하겠습니다. 나도 술술영문을 작성하는 때가 되기를 희망합니다.

간단하게 닭갈비의 우래에 대해 설명, 어디에서 먹을수 있는지, 어떻게 먹는지, 닭갈비 거리로 작성되어 있습니다.

The story behind dak-galbi, South Korea's most fascinating dish / Kate Springer, CNNPublished 14th February 2018

한국에서 가장 매력적인 한끼인 닭갈비의 이야기

(CNN) — While all eyes are on South Korea's Gangwon Province for the PyeongChang 2018 Olympic Winter Games, the promise of spicy, stir-fried South Korean chicken has turned our gaze to the regional capital of Chuncheon.

As the region's most popular dish, dak-galbi is one of those warming winter meals that's best shared with the entire family.

Prepared atop a cast-iron skillet in the center of the table, the jumble of ingredients includes marinated chicken, cabbage, sweet potatoes, perilla leaves (from the mint family) and tteok bokki (Korean rice cakes) -- all topped with sweet and spicy gochujang sauce (a fermented Korean chili paste).

But dak-galbi isn't just a cheap, ubiquitous meal. Emerging in the 1960s after the Korean War, "commoner's galbi" has become a symbol of the city's resilience.

"I hope people don't come to Chuncheon just to eat dak-galbi without understanding its history," Choi Jeong-Yern, owner of a second-generation dak-galbi restaurant in Chuncheon, tells CNN Travel.

"I hope people learn that Chuncheon's iconic dish was created out of the pain that people carried after the war. This is a local food that has a history and a story."

모든 눈이 한국의 강원도에서 개최되는 2018 평창 동계 올림픽에서 한국의 닭고기 매콤한 볶음밥이 춘천의 수도로 눈을 돌 렸습니다.

이 지역에서 가장 인기있는 요리인 닭갈비는 가족 모두와 가장 잘 어울리는 따뜻한 겨울 식사 중 하나입니다.

식탁의 중앙에 주철 프라이팬 위에 준비한 재료의 뒤죽박죽은 절인 닭고기, 양배추, 고구마, 민트 잎 (민트 패밀리에서 추출한 것), 떡국 (한국 떡) 등으로 구성되어 있습니다. 매운 고추장 소스 (발효 한 칠리 페스트).

그러나 닭갈비는 싸고 유비 쿼터스 한 식사가 아닙니다. 한국 전쟁 이후 1960 년대에 등장한 "평민의 갈비"는 도시의 탄력성의 상징이되었습니다.

춘천에있는 2 세대의 달 갈비 레스토랑을 운영하는 최정윤 씨는 "사람들이 역사를 이해하지 않고 막걸리를 먹기 위해 춘천에 오지 않기를 바란다"고 CNN 트래블에 전했다.

"전쟁 후 사람들이 겪은 고통 때문에 춘천의 상징적 인 요리가 만들어 졌음을 사람들이 알기를 바랍니다. 이것은 역사와 이야기가 담긴 지역 음식입니다."


A stir-fried chicken dish, "dak galbi" is best enjoyed in the northeastern city of Chuncheon. / Graham Holliday

춘천의 북동부 도시에서 가장 맛있는 닭 요리 인 "닭갈비"를 즐겨보십시오. / 그레이엄 할러데이

Where to find it

Dalk-galbi became so symbolic of Chuncheon that the city dedicated an entire road -- MyeongDong Dakgalbi Street -- to the purveyors.

Travelers can wander the aromatic lane, choosing between tiny family-run restaurants.

Even though there are dozens of restaurants on MyeongDong Dakgalbi Street, Jeong-Yern says each one has its own style.

"Every restaurant in this historic alley contributes its own special taste to the dish," she notes.

"Our restaurant's dak-galbi is light and not too spicy, which is something we're proud of. I think of dak-galbi as my own history. My parents started this restaurant, handed it to me, and now my son will run this place after me."

어디에서 찾을 수 있습니까?

닭갈비는 춘천을 상징적으로 표현하여 도시가 명동 닭갈비 거리 전체를 조달 업체들에게 헌정했다.

여행자는 작은 가족이 운영하는 레스토랑을 선택하여 아로마틱 레인을 돌아 다닐 수 있습니다.

명동은 비록 명동의 거리에 수십 개의 레스토랑이 있지만 각각의 스타일이 다르다고합니다.

"이 역사적인 골목에있는 모든 레스토랑은 요리에 특별한 맛을 선사합니다."라고 그녀는 말합니다.

"우리 식당의 달갑 갈비는 가볍고 매운 맛이 아니다. 우리가 자랑스러워하는 일이다. 나는 달칵을 나의 역사로 생각한다. 우리 부모님이이 식당을 시작해서 나에게 건네 주면, 이제 내 아들이 달릴거야. 나 후에 이 장소. "


How to eat it

The dak-galbi experience is interactive, and often messy, hence the optional aprons provided at most restaurants.

Usually, restaurants provide a cast-iron plate built into the middle of the table, where groups can stir-fry the mess of ingredients together.

"Dak-galbi has a common taste that every member of the family can enjoy," says Jeong-Yern. "This iron plate dak-galbi has an advantage of many people being able to share it.

"That's why everyone likes it ... It's a taste that's good for group dining, and even little kids can eat this."

Some enjoy the mixture on its own using chopsticks, others like to wrap it up inside perilla and lettuce leaves to devour it like a taco.

"Part of the fun is cooking with your family. When you eat the meat itself, you can enjoy the taste and tenderness of the chicken," says Jeong-Yern.

"But when you wrap the mat in the lettuce, it comes together as a new taste. I'd describe it as refreshing -- it's another way to enjoy dak-galbi."

그것을 먹는 방법

닭갈비의 경험은 대화 형이며 종종 엉망입니다. 따라서 대부분의 레스토랑에서 제공되는 옵션 앞치마.

일반적으로 레스토랑은 테이블 중앙에 주철 플레이트를 설치하여 그룹들이 재료의 혼란을 함께 볶을 수 있습니다.

"닭 갈비는 가족 구성원 모두가 즐길 수있는 맛이 있습니다." "이 철판 막걸리에는 많은 사람들이 그것을 공유 할 수있는 이점이 있습니다.

"모든 사람들이 그것을 좋아하는 이유입니다 ... 단체 식사에 좋은 맛입니다. 심지어 어린 아이들도 이것을 먹을 수 있습니다."

일부는 젓가락을 사용하여 그 자체로 혼합물을 즐기고, 다른 사람들은 페리야와 상추 잎을 감싸서 타코처럼 삼키기를 좋아합니다.

"즐거움의 일부는 가족과 함께 요리하는 것입니다. 고기 자체를 먹으면 닭고기의 맛과 부드러움을 맛볼 수 있습니다"라고 정이른 씨는 말합니다.

"그러나 양상추를 매트에 싸면 새로운 맛이 난다. 상쾌한 맛으로 묘사 하겠지만 그것은 갈비를 즐길 수있는 또 다른 방법이다."

Chuncheon Myeongdong Dakgalbi Street (춘천 명동 닭갈비 골목)

Introduction
 There are three major dakgalbi streets in Chuncheon, with Myeongdong Dakgalbi Street as the most popular of the three. Located at Chuncheon's downtown Myeong-dong, Myeongdong Dakgalbi Street is lined with restaurants specializing in Chuncheon's famous dakgalbi (spicy stir-fried chicken) and makguksu (spicy buckwheat noodles). Due to a great number of poultry established in Chuncheon since long ago, dakgalbi naturally became a local favorite of the region.The history of Chuncheon dakgalbi streets goes back to over 50 years ago, when dakgalbi was first introduced as one of the menus listed at a small restaurant. Dakgalbi started to spread throughout the area during the 1980s, and has now become a menu served at many restaurants.

 Due to the plentiful amount compared to its relatively low price, dakgalbi was initially popular among soldiers and college students. As dining out became a trend the 1990s, dakgalbi became a popular restaurant menu that brings reminiscence of the past, consequently becoming a dish that represents Chuncheon.

소개
 춘천에는 3 개의 주요 달갑 거리가 있으며 명동은 가장 유명합니다. 춘천의 명동 번화가에 위치한 명동 닭갈비 거리에는 춘천의 유명한 닭갈비 볶음 요리와 매곡 (매운 메밀 국수) 전문점이 줄 지어있다. 오래전부터 춘천에 많은 양의 닭고기가 세워 졌기 때문에 자연스럽게이 지역의 가장 인기있는 곳으로 거듭났습니다. 춘천 달갈 거리의 역사는 약 50 년 전으로 거슬러 올라갑니다. 작은 식당. 닭갈비는 1980 년대에이 지역 전역에 퍼지기 시작했으며, 이제는 많은 레스토랑에서 제공되는 메뉴가되었습니다.

 닭갈비는 상대적으로 저렴한 가격에 비해 많은 돈으로 인해 처음에는 군인과 대학생들 사이에서 인기가있었습니다. 외식이 1990 년대의 추세가되자 닭갈비는 대중 음식점 메뉴가되어 과거의 추억을 불러 일으켜 춘천을 대표하는 요리가되었습니다.